Herroepingsrecht & Klachtenregeling.

Klachten
Het kan voorkomen dat je een klacht hebt. UIteraard erg jammer! Wij willen je vragen om een mail te sturen naar info@tinytoo.nl, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Sinds 15 februari 2016 is het in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. ODR-Platform (open in een nieuw venster).

Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Tinytoo zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoeder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u concact met ons opnemen via info@tinytoo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderdingen retourneren
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen/te passen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Tinytoo behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. 

© 2015 - 2024 Tinytoo | sitemap | rss