Herroepingsrecht & Klachtenregeling.

Klachten
Het kan voorkomen dat je een klacht hebt. UIteraard erg jammer! Wij willen je vragen om een mail te sturen naar info@tinytoo.nl, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Sinds 15 februari 2016 is het in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Tinytoo zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoeder. Indien u gebruik maakt van uw herroepinsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de orginele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u concact met ons opnemen via info@ltinytoo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderdingen retourneren
Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat / artikel in geleverde verpakking, vrij van (rook)geuren, geen vlekken, niet gedragen /gebruikt is.
Tinytoo behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. 

© 2015 - 2023 Tinytoo | sitemap | rss