Grimms - Regenboog - 10707

Artikelnummer: 10707
Artikel 118 van 159
€ 68,91 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

De 10-delige regenboog is een van de 9 spellen waaruit ons regenboognummerland bestaat: het is geen klassiek educatief speelgoed dat kan worden gebruikt voor nauwkeurige metingen. Geen van de materialen heeft metrische symbolen, omdat vrij spel op de voorgrond staat. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hetzelfde 10 kleurenschema, dat je uitnodigt om de wereld van cijfers op een speelse en diverse manier te ontdekken.
Abstracte getallen zijn met de handen te pakken en vergelijkbaar te maken met de verschillende materialen. Een eerste gevoel voor verhoudingen kan ontstaan ​​en eenzelfde getal kan op allerlei manieren worden weergegeven.
Het Rainbow Numbers Land is ideaal voor kleuterscholen en basisscholen. De verschillende spelletjes en materialen zijn ideaal om vrij met kinderen aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in een leerstraat of een leerwerkplaats.
Daarnaast is de regenboog een klassiek speelgoed waarmee de allerkleinsten kunnen stapelen, bouwen en sorteren. Als de kinderen groter zijn, kun je de bogen gebruiken om poppen te wegen, hekken, tunnels, bruggen, huizen en sculpturen te bouwen, en en en ... de regenboog zal altijd fantasierijk in het spel worden geïntegreerd, kijk wat je kind ermee verzint!

10 delen

Hout: lindehout, gelakt in kleur.

Afmetingen: lengte ca 27,5 cm, hoogte ca 13,5 cm

© 2015 - 2024 Tinytoo | sitemap | rss